Succesverhalen

Benieuwd naar het resultaat van collegiale in- en uitleen? Lees de succesverhalen van andere bedrijven die je al voor gingen!
succesverhalen

Het is prettig om ervaren collega monteurs tijdelijk in te kunnen lenen via de stichting. De communicatie met Linda verloopt lekker vlot en helder. Ze beschikt over een groot netwerk in de installatiebranche. Daar komen goede matches uit voort!

Ideaal dat er één centraal punt is waar je voor collegiale tarieven monteurs kunt in- of uitlenen.Zo voorkomen we dat er monteurs onnodig op de bank zitten. Er wordt altijd snel gereageerd op collegiale vragen. Een win- win situatie voor zowel de in- als uitlener.

Onze ervaringen met Linda van Collegiale In en Uitleen zijn positief. Regelmatig worden vraag en aanbod aan elkaar gekoppeld. Korte lijnen middels één aanspreekpunt en de financiële afhandeling verloopt voorspoedig.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor